By / Sin categoría

P5 marxa de convis a Cabrera de Mar

Els aluumnes de P5 marxen tres dies de convivències a la casa Torre Ametller ubicada a Cabrera de Mar.

Durant aquests tres dies els nens i nenes de la nostra escola desenvoluparan la imaginació i la creativitat fent una inmersió en el món dels Indis de l’Amèrica del Nord, tema que ja han estat trebllant a les classes.

Segur que s’ho passaran molt bé i faran molt “l’indi”.

Volem coneixer la teva opinió:

La teva adressa electrònica no serà publicada.

Ús de les cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vostè tingui la millor experiència d'usuario. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per a més informació.plugin cookies

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR