By / Sin categoría

Racons d’educació infantil

En aquest espai els nens i les nenes construeixen i fan composicions lliurement mitjançant la manipulació de diversos materials.

D’altra banda experimenten amb la llum i l’ombra a partir del seu propi cos, els objectes, les formes i els colors.

Podeu veure imatges a les galeries laterals de la pàgina principal.

Volem coneixer la teva opinió:

La teva adressa electrònica no serà publicada.

Ús de les cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vostè tingui la millor experiència d'usuario. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per a més informació.plugin cookies

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR