By / Sin categoría

L’escola celebra el 75è aniversari.

Com molts de vosaltres ja sabeu, aquesta any la nostra escola celebra el seu 75è aniversari. Amb aquest motiu, el proper diumenge dia 22 d’octubre, es farà el corresponent acte inaugural.

És una data molt important a la vida de qualsevol institució, perquè poder cumplir 75 anys i tenir la capacitat de projectar-se en el futur és quelcom al que aspirarien moltes entitats. Nosaltres ho hem aconseguit gràcies al treball, la il·lusió i l’esforç de tots els que hi han passat (alumnes, famílies, personal, direcció i pares carmelites) al llarg d’aquests anys. Ens hem de felicitar i continuar treballant perquè es continuïn celebrant més aniversaris.

Els diferents actes de celebració duran a terme al llarg d’un any, fins l’octubre del 2018. Tan bon punt es vagin concretant les diferents activitats i esdeveniments s’aniran comunicant per les diferents vies de comunicació de l’escola.

Us hi esperem!

Volem coneixer la teva opinió:

La teva adressa electrònica no serà publicada.

Ús de les cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vostè tingui la millor experiència d'usuario. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per a més informació.plugin cookies

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR