By / Sin categoría

Sabíeu què? – Ara a la web

Estrenem nova secció “Sabíeu què?” amb motiu del 75è aniversari de l’escola. En aquest nou apartat podreu veure quinzenalment curiositats i esdeveniments divertits que formen part de la nostra història.

Per accedir-hi, podeu clicar al logo del 75è aniversari de la “home” o bé a través del menú (L’ESCOLA > SABÍEU QUÈ?)

Esperem que aquest nou apartat us agradi.

Volem coneixer la teva opinió:

La teva adressa electrònica no serà publicada.

Ús de les cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vostè tingui la millor experiència d'usuario. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per a més informació.plugin cookies

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR