By / Sin categoría

La Llegenda de Sant Jordi

Us esperem a tots a la representació de La Llegenda de Sant Jordi que amb motiu del 75è aniversari de l’escola portaran a terme un grup de mestres, professors i personal no docent el dia 21 d’abril a les 20h i el 22 a les 18h a la Sala Crespi.

Volem coneixer la teva opinió:

La teva adressa electrònica no serà publicada.

Ús de les cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vostè tingui la millor experiència d'usuario. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per a més informació.plugin cookies

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR