By / Sin categoría

Preinscripció Batxillerat curs 2018-2019

Ha començat el període de preinscripció del batxillerat pel proper curs 2018-2019. Del 14 al 24 de maig (ambdós inclosos) és el període on les famílies poden preinscriure als seus fills i filles en aquesta etapa que comprèn 2 anys de Batxillerat abans d’accedir a la universitat.

Podeu trobar més informació sobre el procés d’inscripció, documentació, així com sobre les places assignades provisionals al següent link: pàgina web oficial de la Generalitat.

També podeu descarregar el formulari oficial (link).

Davant de qualsevol dubte que us pugui sorgir, podeu adreçar-vos a Secretaria de Secundària (C/Voluntaris Olímpics, 54 i amb el telèfon 93 735 11 70).

Volem coneixer la teva opinió:

La teva adressa electrònica no serà publicada.

Ús de les cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vostè tingui la millor experiència d'usuario. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per a més informació.plugin cookies

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR