By / Sin categoría

Guia informativa curs 2018-2019

JA PODEU CONSULTAR LES DADES DEL CURS 2018-2019!

Les guies informatives i les fitxes d’inscripció les podeu trobar a Clickedu: arxius/ carpetes públiques

Durant el mes d’agost, s’aniran actualitzant els horaris de classe.

 

Nota: Algunes de les dades que apareixen són susceptibles de modificació.

Volem coneixer la teva opinió:

La teva adressa electrònica no serà publicada.

Ús de les cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vostè tingui la millor experiència d'usuario. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per a més informació.plugin cookies

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR