Casal d’estiu

El Casal d’Estiu del Karmel (Col·legi Mare de Déu del Carme) és un espai de d’activitats de lleure educatiu
adreçats als alumnes de P.3, P.4 i P.5 de la nostra escola, amb l’objectiu que els infants puguin gaudir d’activitats de lleure a l’aire lliure en un entorn conegut, compartint-les amb la resta de companys.

El Casal d’Estiu es realitza a les instal·lacions de l’edifici de Primària. Les activitats es fan
totes al pati, per gaudir-les a l’aire lliure.

LOGO CASAL

El personal responsable del Casal d’Estiu està format per mestres, personal de l’escola, exalumnes i alumnes de secundària que fan de voluntaris, tots degudament titulats i amb àmplia experiència en el món del lleure infantil.
El Casal d’Estiu està plantejat en base a un ordre establert, amb la supervisió dels responsables, per  conseguir un bon funcionament i una realització òptima de les activitats i del desenvolupament organitzatiu plantejat.

Durant el matí es realitzen activitats de lleure dirigides, hi ha estones de joc lliure i una estona dedicada a fer remullades a les piscines, que es munten al pati. Tenim una mascota, el Mingu, que és el protagonista de tot el Casal. Aquest personatge és un cocodril que viu a l’escola, però que es passa l’any viatjant per diferents
indrets, sempre amb avió, acompanyat de la seva inseparable maleta Pepeta. Quan arriba l’estiu el Mingu torna a l’escola per explicar-nos on ha anat i fer-nos compartir les mil aventures que ha viscut durant l’any.

Les activitats de cada setmana estan centrades en un tema concret que serveix de fil conductor per a totes les activitats.

Durant el Casal es fan excursions, sortides i visites.
Les excursions es fan al boscos propers de la zona per gaudir de la natura: Can Robert, Can Déu, etc…
Les sortides es fan a les places i espais verds propers a l’escola: Vallparadís, Plaça Rosa Mora, etc…

Les visites es realitzen a Fupar i a la Llar del avis, on ens conviden a passar una bona estona de jocs acompanyats dels avis o dels nois de Fupar.

Alhora també rebem visites sorpreses, com contacontes, professors de ball, mags,… que ens fan uns
espectacles ben interessants i divertits.

L’estiu del 2.017 el Casal va fer 20 anys!