By / Sin categoría

Cantata dels alumnes de tercer de Primària al Teatre Principal de Terrassa

Com ja és tradició, els alumnes de 3r de Primària de la nostra escola participen de nou aquest any en la cantata organitzada per la AEMCAT.

Conjuntamet amb altres escoles de la ciutat i a partir de les 11 hores de divendres 26 de maig, interpretaran l’obra que pren el relleu de la cantata “Les Bruixes” que s’havia interpretat els derrers cursos.

Aquest any l’obra es diu “La Claudia Sol té un Do” i la música correspon a l’Antoni Miralpeix mentre que el text és del Miquel Desclot.

Els nostre alumnes porten mesos treballant-la a classe i de ben segur que faran gaudir molt i molt a tots els assistents.

Volem coneixer la teva opinió:

La teva adressa electrònica no serà publicada.

Ús de les cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vostè tingui la millor experiència d'usuario. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per a més informació.plugin cookies

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR