By / Sin categoría

L’escola amb la XXVI Setmana del Medi Ambient

Enguany tornem a celebrar la Setmana del Medi ambient. Un moment per reflexionar totes aquelles accions que ens ajuden a ser més sostenibles. Així doncs per cada dia us proposem fer accions per cadascun dels sectors ambientals. Estem segurs que la majoria de vosaltres ja les dueu a terme; però ens agradaria consolidar-les encara més.

LA SOSTENIBILITAT ÉS COSA DE TOTS. CADA PETITA ACCIÓ SUMA”

L’ACCIÓ DEL DIA ÉS:

Dilluns 5 de juny: VOLEM UN AIRE MÉS NET. Avui, anirem a peu, amb bicicleta, patinet i transport públic.

Dimarts 6 de juny: VOLEM MENJAR PER A TOTHOM, SENSE LLENÇAR-LO. Avui , aprofitarem el menjar i no en llençarem.

Dimecres 7 de juny: VOLEM AIGUA PER A TOTHOM. Avui ,estalviem aigua.

Dijous 8 de juny: VOLEM MENYS RESIDUS I RECICLAR TOTS ELS QUE PUGUEM. Avui anirem a comprar amb bossa de roba pel pa, cistell, carretó de compra i bosses reutilitzables. I separarem els residus a casa i els posarem a cada contenidor.

Divendres 9 de juny: VOLEM UNA CIUTAT AMIGA DELS ANIMALS. Avui, passejarem els animals respectant l’espai públic.

Dissabte 10 de juny: VOLEM GAUDIR DE L’ANELLA VERDA. Avui sortirem a conèixer l’Anella Verda i les seves funcions socials, naturals i econòmiques.

Diumenge 11 de juny; VOLEM ESTALVIAR ENERGIA I QUE SIGUI RENOVABLE. Avui, estalviarem energia i serem més eficients.

Volem coneixer la teva opinió:

La teva adressa electrònica no serà publicada.

Ús de les cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vostè tingui la millor experiència d'usuario. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per a més informació.plugin cookies

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR