By / Sin categoría

Fins el proper curs !!!

Benvolgudes famílies !!!

Demà dimarts s’acaben les activitats extraescolars i des del grup de monitores i monitors us volem desitjar un bon estiu i esperem retrobar-nos el proper curs.

Recordem que les inscripcions ja estan obertes i les places en alguna activitat són limitades !!!

Volem coneixer la teva opinió:

La teva adressa electrònica no serà publicada.

Ús de les cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vostè tingui la millor experiència d'usuario. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per a més informació.plugin cookies

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR