By / Sin categoría

Gerard Marcet al programa “Joves i Ciència”

El nostre alumne Gerard Marcet de 4t d’ ESO, ha sigut seleccionat amb altres cinquanta nois i noies de tot Catalunya per formar part del programa “Joves i Ciència” de la Fundació Catalunya – La Pedrera.

Aquest programa té una durada de tres anys i està destinat a incentivar el talent científic dels joves catalans.

Moltes felicitats, Gerard!

Volem coneixer la teva opinió:

La teva adressa electrònica no serà publicada.

Ús de les cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vostè tingui la millor experiència d'usuario. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per a més informació.plugin cookies

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR