By / Sin categoría

21 de Setembre. Dia mundial de la pau: acte amb motiu dels atemptats de l’estiu a Barcelona i Cambrils

Com ja sabreu aquest dijous 21 de setembre és el dia Mundial de la Pau, i amb motiu d’aquest dia i per commemorar els fets del passat mes d’agost, l’Ajuntament de Terrassa ha proposat a tots els centres educatius de la ciutat una sèrie d’accions comunitàries per reafirmar el compromís de tothom per la convivència i la pau.

La proposta de l’Ajuntament és fer visible un mural a l’entrada de l’escola en el que posi “Volem la pau” i fer que soni la cançó que porta el mateix títol a les entrades i sortides de l’escola.

A part de les accions proposades des de l’Ajuntament de la nostra ciutat, l’escola realitzarà diverses accions tant a les classes com de manera col.lectiva en algun acte central.

 

Volem coneixer la teva opinió:

La teva adressa electrònica no serà publicada.

Ús de les cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vostè tingui la millor experiència d'usuario. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per a més informació.plugin cookies

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR