By / Sin categoría

El Karmel representat a “Bojos per la Física”

En Gerard Marcet, alumne de 1r de Batxillerat Científic, ha estat seleccionat pel programa “Bojos per la Física” que realitza la Fundació Catalunya – La Pedrera i que té l’objectiu de promoure les vocacions científiques entre els joves estudiants. El divendres 12 de gener va començar el curs amb la inauguració a Mon Sant Benet. Aquest programa és una gran oportunitat pels alumnes per fer un curs en entitats científiques d’alt nivell, fent equip amb d’altres estudiants molt motivats per les ciències. Felicitats Gerard!

Volem coneixer la teva opinió:

La teva adressa electrònica no serà publicada.

Ús de les cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vostè tingui la millor experiència d'usuario. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per a més informació.plugin cookies

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR