By / Sin categoría

Els alumnes de Infantil i Primària participen en la gravació d’un vídeo musical.

El passat dia 16 de gener la productora audiovisual Careli Records SL, va venir a l’escola per tal de produïr un vídeo musical.

Tots els alumnes de primària van passar per la sala d’actes on estava ubicada la unitat mòbil d’enregistrament de so per tal de cantar, cada una de les clases, la versió en català de la cançó “Imagine” del cantautor J.Lenon.

Parale.lament La Carla Martinez de Careli Records acompanyava a cada un dels grups a enregistrar la canço en vídeo interpretada en diferents espais de l’escola i combinant aquestes visites a diverses activitats dels nens i nenes d’Infantil.

Gràcies a la organització i a la col.laboració general tota aquesta feina es va poder dur a terme en només quatre hores.

Amb tot el material audivisual masteritzat i tractat a l’estudi, des de l’escola hem donat pas a la postproducció:

18 pistes d’audio tractades frase a frase combinant les diferents classes a les estrofes i ajuntant-les a les tornades de la cançó i 20 pistes de video sincronitzat amb l’audio prèviament produït són unes quantes hores de feina que tenen com a resultat el vídeo que podeu veure a la “home” de la nostra web.

Esperem que us agradi.

Volem coneixer la teva opinió:

La teva adressa electrònica no serà publicada.

Ús de les cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vostè tingui la millor experiència d'usuario. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per a més informació.plugin cookies

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR