By / Sin categoría

1281,43 gràcies – Marató 2017

Durant el transcurs de l’actual curs 2017-2018, l’escola Mare de Déu del Carme ha organitzat diferents activitats amb l’alumnat tant de les escoles de primària com de secundària per poder recaptar diners a favor de La Marató d’enguany (Malalties infeccioses).
Moltes gràcies a tots i totes les persones que ho heu fet possible. Un any més hem pogut veure la gran solidaritat de la nostra escola. Junts fem escola.

Volem coneixer la teva opinió:

La teva adressa electrònica no serà publicada.

Ús de les cookies

Aquest lloc web utilitza cookies per tal que vostè tingui la millor experiència d'usuario. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les mencionades cookies i la acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per a més informació.plugin cookies

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR