Com treballem les llengües estrangeres a l’escola?

Cross escolar
29 gener, 2020
Rúa de Carnestoltes 2020
26 febrer, 2020

Com treballem les llengües estrangeres a l’escola?

Us presentem un vídeo que ens mostra com treballem les llengües estrangeres a l’escola des dels nivells de P3 fins al Batxillerat.

Podreu veure com tots els nostres alumnes de totes les etapes tenen present la llengua anglesa en el seu dia a dia i amb un increment progressiu del volum d’hores a l’aula.  Comencem des de l’inici, etapa infantil a P3, i anem assolint de forma gradual l’aprenentatge de l’anglès.

A partir de 5è i 6è de Primària es comença amb l’alemany i el francès, fet que fa que tinguem la possibilitat de passar a l’etapa de  l’ESO amb un quart idioma integrat dintre del nostre currículum.

A l’etapa de secundària, no només fem continuació amb l’alemany i el francès, sino que també afegim AICLE a l’assignatura de Ciències Socials. A més a més, es pot començar a aprendre un nou idioma: el xinès.

Al Batxillerat, la continuitat amb les llengües estrangeres quedarà condicionat per l’itinerari acadèmic que segueixi cada alumne.

Desitgem que us agradi!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies