Informació sobre el tancament de l’escola – 1

Rúa de Carnestoltes 2020
26 febrer, 2020
Informació sobre el tancament de l’escola – 2
16 març, 2020

Informació sobre el tancament de l’escola – 1

Benvolguda família,

Sóc conscient dels moments tan difícils en els quals ens trobem. Són crítics i desconeguts per a tothom, especialment dolorosos per aquelles persones i famílies que estan patint la malaltia i per als professionals que les estan atenent. Recordar que hem de procurar seguir les orientacions de les autoritats sanitàries de la manera més cívica possible. Com hem pogut comprovar, en poc temps la realitat ha canviat molt ràpidament.

Des del centre procurarem donar resposta de la manera més diligent i més professional a aquesta situació. Durant el dia d’avui rebreu un correu on us explicarem quines mesures hem implementat perquè els vostres fills i les vostres filles puguin continuar el curs de la millor manera possible. Un altre cop, demano serenitat i paciència davant dels moments que estem vivint. 

Resto a la vostra disposició, així com tot l’Equip Directiu, per a qualsevol cosa que necessiteu. Per contactar ho podeu fer mitjançant el Clickedu, ja que el centre està tancat.

Rebeu una cordial salutació,

Francesc Rubio 

Director

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies