La preinscripció escolar queda ajornada fins que es pugui fer “amb normalitat”

Informació sobre el tancament de l’escola – 2
16 març, 2020
Darreres instruccions del Departament d’Ensenyament.
1 abril, 2020

La preinscripció escolar queda ajornada fins que es pugui fer “amb normalitat”

La preinscripció escolar d’infantil, primària i ESO queda ajornada. El Departament d’Educació ha anunciat que no es farà fins que es pugui dur a terme “en condicions de normalitat”

La  suspensió de les classes i el tancament de centres a causa del coronavirus, des dels 0 anys fins a la universitat, havia fet impossible continuar amb les portes obertes i visites a escoles i instituts que alguns centres educatius ja havien començat o havien de fer, justament, aquestes setmanes.

Tenint en compte això, i també la situació de confinament, Educació ha optat per posposar la preinscripció al segon cicle d’infantil, primària i secundària (des de P3 fins a ESO) fins que la situació es normalitzi. 

Si necessiteu contactar amb nosaltres per a qualsevol consulta referent a la preinscripció del curs 2020-2021 ho podeu fer en la següent adreça electrònica:

preinscripcio2020@carmelitans.org

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies