La música clàssica no té perquè ser avorrida!

10 anys del Karmel per La Marató
24 desembre, 2020
Jornada de portes obertes – 27 de Febrer
16 febrer, 2021

La música clàssica no té perquè ser avorrida!

Sovint el jovent d’avui en dia veu la música clàssica com quelcom avorrit i antiquat però si aconseguim que l’entenguin i que hi formin part ens trobem amb experiències com la que us descrivim en aquest post.

Els alumnes de 6è, durant aquest trimestre estan treballant el conjunt instrumental Orff (instruments de percussió escolar) tot realitzant acompanyaments de peces musicals clàssiques, majoritàriament marxes i polques.

Per tal de fer-ho els alumnes passen per un procés que consta de tres fases:

Fase 1: El primer que fan és reconèixer l’estructura de frases de la peça treballada tot construint-la ells mateixos com si d’un trencaclosques es tractés.

Fase 2: En aquesta segona fase se’ls hi planteja un acompanyament que han de seguir en una partitura rítmica i que per tant els obliga a treballar, sense adonar-se’n, elements de llenguatge musical.

Fase 3: Per últim l’alumnat por veure el fruit del seu treball quan de sobte es troba formant part d’una orquestra simfònica i acompanyant aquella peça musical clàssica que de cop i volta ja no és avorrida!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies